'Nuenense Elvis' jaar na overlijden herdacht door honderden fans

Mark Elbers, ook wel bekend als de ‘Nuenense Elvis’, is zondag herdacht door zo'n driehonderd mensen in Steensel. Familie, vrienden en fans kwamen bij elkaar om te zingen en dansen op de dag die volledig in het teken stond van de zanger. "Het is een dag met een lach en een traan." Elbers overleed een jaar geleden op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van corona.

Lees meer »

Internationele Oldtimerdagen Ravels

De oldtimer dagen in Ravels, was weer een groot succes, het fantastische weer trok weer op beide dagen veel bezoekers naar de beurs. Op het horeca plein was het gezellig druk voor een hapje en een drankje, mede dankzij The Thunderbirds en live muziek van Jan Bakkeren op beide dagen kijken we terug op een sfeervol en succes weekend.

Lees meer »

Elvis-avond Sliedrecht

SLIEDRECHT – Dat de Elvis-avond zaterdagavond 22 oktober 2022 in partycentrum De Lockhorst een vervolg krijgt, staat vrijwel vast. Naast hoofdact zanger Kees Versluys and Friends met ‘a tribute to Elvis’ stond de Belg Fonzy Reno op het podium, die werden begeleid door  The Thunderbirds.

Lees meer »

Rockin' Wouw

Rockin' Wouw Festival 2022 is weer voorbij...Bij deze willen we namens het gehele team jullie bedanken voor de zeer geslaagde dag, jullie aanwezigheid en de mee gebrachte dansvloer zorgde ervoor dat het voor alle bezoekers een geslaagd evenement was!

Lees meer »

Oldtimerdag Waalwijk

Ondanks de warmte was mede dank zij jullie het een fantastische dag. Jullie enthousiasme en inbreng met dansers en mee gebrachte oldtimers maakte het een fantastisch evenement!

Lees meer »