Oldtimerdag Oud Heusden

De oldtimerdag in Oud Heusden was een feestje, de dag begon bewolkt en was wat aan de frisse kant, maar naarmate de dag vorderde kwam de zon, de oldtimers en heel veel publiek op het evenement af. The Rocking Sixties en The Thunderbirds zorgde ervoor dat de bezoekers van het evenement enthousiast en tot het einde van het evenement bleven genieten van de muziek, de sfeer en eindelijk het mooi weer!

Lees meer »

Jaarmarkt Lierop 2024

Vandaag naar de jaarmarkt in Lierop geweest en hier waren we weer te gast bij BWC The Thunderbirds met The Eightball Boppers. Was weer top....slechts één pittig regenbuitje, maar The Thunderbirds lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan.

Lees meer »

Rock Around The Jukebox Open Air 2024

Rock around the Jukebox Open-Air Market was weer druk bezocht in combinatie met lekker warm weer, was het weer een sfeervol evenement en bracht fans van de golden years samen, en met meer dan tweehonderd stands vol retro, vintage en rockabilly, een Hot Rod show, oldtimerplein en live optredens is deze een onvergetelijke 25ste  editie geworden.

Lees meer »

Johnny's Elvis Cafe

Wat weer een top middag in Sint Michielsgestel bij het Johnny's Elvis Cafe! , het was een drukke en opwindende dag met de CallingElvis band die voor een geweldige rock ’ n roll sfeer zorgde.

Lees meer »

Winterberg 2024

Wat hebben we weer een super leuk, en gezellig weekend gehad met onze club The Thunderbirds. Het was weer zeer goed geregeld bij Hotel De Brabander in Winterberg waar The Rocking Drifters optraden. Iedereen bedankt voor het support, bedankt mannen van The Rocking Drifters, Rob Meurs en zijn personeel.

Lees meer »

Eightball Boppers 20 jaar

Van de circa 450 mensen die erbij waren was iedereen stuk voor stuk blij met de jubileumviering van de Eightball Boppers. De sfeer was goed, de muziek was precies hard/zacht genoeg om ook te kunnen praten, de aankleding was mooi in stijl, de Thunderbirds & Double U deden weer als vanouds goed hun best op de dansvloer!

Lees meer »

Naambord & Workshop

Wat een middag in Lierop, waar bij vrijwel alle leden aanwezig waren, gedurende de middag zijn er film opnames gemaakt van alle dansparen welke op muziek hun beste beentje voorzetten. De complete film wordt in de komende weken gemaakt en ongetwijfeld gedeeld.

Lees meer »

2024 nieuwjaars receptie

Zondag 28 januari was er de nieuwjaarsreceptie van de Thunderbirds. Een grote opkomst van leden, de vrienden van Double U en belangstellende kwamen deze middag om lekker te dansen om muziek van onze vrienden The Cosy Rockers. De stemming en gezelligheid zaten er van af het eerste nummer goed in! Na afloop van de middag was het voor de leden en de band nog een prima buffet wederom door Nelly fantastisch verzorgd! Op naar het volgende evenement in 2024!

Lees meer »

16-17 December Elsloo & Venray

Wat een druk weekend met heel veel plezier en gereis door onze leden. Zaterdag avond een bezoek gebracht bij onze dans vrienden van Double U in Elsloo, waar de The Cosy Rockers optraden, samen met andere dans clubs Mess Around, duitse gasten en Boogie Friends was het een geslaagde avond! Op zondag middag waren we weer present in Venray ter ondersteuning van

Lees meer »

8 November 2023 De Laar Tilburg

Het Laar is er voor vitale ouderen en ouderen met een zorgbehoefte. Tilburgers die hun hele leven vol passie hebben gewerkt aan hun eigen toekomst en die van de stad. Vandaag hebben we een middag en een avond verzorgd voor deze bewoners, een fantastisch publiek van meer dan 100 mensen, het applaus en persoonlijke "dank jullie wel" gesprekjes zijn voor ons goud waard!

Lees meer »

28 & 29 Oktober Oldtimerbeurs Ravels Belgie

Iets anders georganiseerd als in de voorgaande jaren, 3 zalen vol met mooie oldtimers en toebehoren en één hal ingevuld als brandweermuseum. Op beide dagen was er live muziek met demo's en ondersteuning van onze leden van de Thunderbirds.

Lees meer »

Lucia Breda

Voor de bewoners en medewerkers van Lucia in Breda hebben we weer een leuke avond als vanouds kunnen bezorgen!

Lees meer »

Kiwanis Rock-`n-Roll Festival

Alle ogen waren vooral gericht op de internationaal vermaarde Elvis tribute artist Peter Ryan en de band The Explosion Rockets die beurtelings korte optredens verzorgen. Met als gangmakers de in rock-‘n-roll outfit gehulde leden van boogie woogie swingclub The Thunderbirds raakt de dansvloer, naarmate de avond vordert, ook steeds voller. Tot tevredenheid van Willy Dircken die stiekem al vooruitblikt op een tweede editie. “Het is vrijwel honderd procent zeker dat we volgend jaar weer een rock-‘n-rollfestival houden.”

Lees meer »

Rockin' Wouw

Rocki'n Wouw, Mede door het prachtige weer , goede bands en de organisatie hebben wij wederom een fantastische dag beleefd. Wat was het mooi!

Lees meer »

Oldtimerdag Waalwijk

Wederom een prachtige dag in Waalwijk, mooie oldtimers en een goed gevulde dansvloer voor alle bezoers van dit evenement met fantastische muziek van Houston Alley!

Lees meer »

Terug in de Ted Liempde

In dit oer Brabantse dorp zijn nog vele boerderijen en oude dorpsgezichten in de originele staat bewaard gebleven.Ook is dit dorp rijk aan 'nostalgische' verenigingen zoals Het Gilde, oftewel De Guld, handboogschutterijen, volksdansgroepen, beugelclub, historisch museum en een koetsiersvereniging en de jaarlijkse "Brabantse Oldtimerdag Liempde" op 2e pinksterdag.

Lees meer »

Jaarmarkt Lierop 2023

Het was weer een mooie, warme, gezellige dag in Lierop bij de jaarmarkt. Een erg drukke bezochte markt en een goed gevuld terras ☀️👍 De muziek van de Eightball Boppers zorgde er voor dat we samen met all bezoekers van de jaarmarkt genoten van deze dag.

Lees meer »

Elvis dag Sint Michielsgestel

30 april stond alles weer in het teken van ELVIS PRESLEY & ROCK ‘n ROLL de binnen en buiten area van zaal Overberg in Sint MIchielsgestel was omgetoverd tot een Rock’ n Roll walhalla! 

Lees meer »

Thunderbirds dans middag Lierop

Op zondag 16 april jl was er weer een gezellige en drukbezochte dans middag georganiseerd door de Boogie Woogie Club The Thunderbirds in Lierop. The Roustabouts uit Den Haag verzorgde deze middag de muziek. Deze combinatie van jeugdig enthousiasme en muzikale levenservaring biedt het fundament, The Roustabouts waren in hun element met Rock ’n Roll en spelen het dan ook met verve: rockend, swingend, shakend en met oog voor detail. Contact en interactie met het publiek maakte deze middag levendig en gezellig. Een geslaagd optreden het publiek was op de dansvloer, er werdt gedronken gelachen en gegeten ,iedereen ging vrolijk naar huis!

Lees meer »

Woonzorgcentrum Theresia

Dansclub The Thunderbirds, voor Boogie Woogie, Balboa en Swing, zorgde weer voor veel plezier en beweging in Woonzorgcentrum Theresia. Een heerlijke dansshow uit de tijd van Elvis Presley. Daar kan je toch niet stil bij blijven zitten? Ook de voetjes van onze bewoners en vrijwilligers gingen van de vloer. Een superfijne middag!

Lees meer »

'Nuenense Elvis' jaar na overlijden herdacht door honderden fans

Mark Elbers, ook wel bekend als de ‘Nuenense Elvis’, is zondag herdacht door zo'n driehonderd mensen in Steensel. Familie, vrienden en fans kwamen bij elkaar om te zingen en dansen op de dag die volledig in het teken stond van de zanger. "Het is een dag met een lach en een traan." Elbers overleed een jaar geleden op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van corona.

Lees meer »

Internationele Oldtimerdagen Ravels

De oldtimer dagen in Ravels, was weer een groot succes, het fantastische weer trok weer op beide dagen veel bezoekers naar de beurs. Op het horeca plein was het gezellig druk voor een hapje en een drankje, mede dankzij The Thunderbirds en live muziek van Jan Bakkeren op beide dagen kijken we terug op een sfeervol en succes weekend.

Lees meer »

Elvis-avond Sliedrecht

SLIEDRECHT – Dat de Elvis-avond zaterdagavond 22 oktober 2022 in partycentrum De Lockhorst een vervolg krijgt, staat vrijwel vast. Naast hoofdact zanger Kees Versluys and Friends met ‘a tribute to Elvis’ stond de Belg Fonzy Reno op het podium, die werden begeleid door  The Thunderbirds.

Lees meer »

Rockin' Wouw

Rockin' Wouw Festival 2022 is weer voorbij...Bij deze willen we namens het gehele team jullie bedanken voor de zeer geslaagde dag, jullie aanwezigheid en de mee gebrachte dansvloer zorgde ervoor dat het voor alle bezoekers een geslaagd evenement was!

Lees meer »

Oldtimerdag Waalwijk

Ondanks de warmte was mede dank zij jullie het een fantastische dag. Jullie enthousiasme en inbreng met dansers en mee gebrachte oldtimers maakte het een fantastisch evenement!

Lees meer »